Pamela Anderson var gift i 12 dager: Ble dumpet på tekstmelding

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 10.02-2020
  • Oppdatert: 10.02-2020
AP

Filmprodusent Jon Peters fikk kalde føtter etter bryllupet. Han fryktet at ekteskapet med Pamela skulle forkludre arven til barna hans.

Nyheten om at Pamela Anderson (52) giftet seg for femte gang med den amerikanske filmprodusenten Jon Peters (74) kom som en stor overraskelse for mange i januar.

De to har kjent hverandre i over 30 år. De traff hverandre for første gang på Playboy Mansion på begynnelsen av 80-tallet, og har datet hverandre flere ganger. Peters kom imidlertid aldri over den blonde modellen og skuespilleren:

– Vakre jenter finnes overalt. Jeg kunne valgt hvem jeg ville, men i 35 år har jeg bare villet ha henne. Hun gjør meg vill – på en god måte, sier Jon Peters til Hollywood Reporter, som Startsiden tidligere har skrevet.

Sjokket 12 dager senere om at de skulle skilles kom enda mer overraskende. Ekteskapet ble aldri formalisert, og dermed var det ikke behov for en skilsmisse.

– Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å re-evaluere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, skrev de i en felles uttalelse da skilsmissen ble kjent,

som Startsiden tidligere har skrevet.

Nå har det imidlertid kommet nye opplysninger om bruddet mellom Pamela Anderson og Jon Peters. I følge det amerikanske ukebladet US Weekly skal hun ha blitt dumpet på tekstmelding like etter bryllupet.

– Denne ekteskapsgreia…Skremmer meg, skrev Jon til Pamela, i følge ukebladet.

Videre skrev han:

«Det fikk meg til å innse at siden jeg er blitt 74 trenger en rolig liv, ikke en internasjonal kjærlighetsaffære. Derfor tror jeg at det beste vi kan gjøre er at jeg reiser bort i noen dager, og du drar opp til Canada igjen. Verden vet at vi gjorde det, og nå tenker jeg at vi trenger å gå separate veier. Jeg håper du kan tilgi meg»

Pamela tok i følge ukebladet den tunge beskjeden med fatning, og svarte kort:

«Jeg tilgir deg» og la til en slengkyss-emoji.

Kilder av US Weekly sier at Jon gjorde det for å ikke sette formuen og den fremtidige arven til barna sine i spill. Han fryktet at ekteskapet med Pamela kunne forkludre arven til barna sine. 

DEL

FØLG OSS