Pamela Anderson singel igjen: «Skilles» etter 12 dager

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 03.02-2020
  • Oppdatert: 03.02-2020
AP

Lykken ble kortvarig for den tidligere «Baywatch»-stjernen og Vendela Kirseboms ekskjæreste.

Pamela Anderson (52) hadde knapt begynt på hvetebrødsdagene før lykken brast og ekteskapet med filmprodusenten Jon Peters (74) totalhavarert etter bare 12 dager.

Det kortvarige ekteskapet var Pamelas femte ekteskap. Nyheten bekrefter hun selv til nettstedet Hollywood Reporter:

– Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å re-evaluere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, heter det i uttalelsen.

Les også: Pamela Anderson gift i all hemmelighet

Siden ekteskapet ikke formalisert enda, og de har bestemt seg for å vente med å levere inn ekteskapspapirene for å se hva som skjer. Derfor kan heller ikke bruddet betraktes som en skilsmisse.

Jon Peters og Pamela Anderson har kjent hverandre i over 30 år. De traff hverandre for første gang på Playboy Mansion på begynnelsen av 80-tallet, og har datet hverandre flere ganger. Peters kom imidlertid aldri over den blonde modellen og skuespilleren:

– Vakre jenter finnes overalt. Jeg kunne valgt hvem jeg ville, men i 35 år har jeg bare villet ha henne. Hun gjør meg vill – på en god måte, sa han til Hollywood Reporter da de giftet seg tidligere i januar.

Peters har tidligere vært sammen med den norske modellen Vendela Kirsebom (53). Ifølge Se og Hør, tok forholdet deres slutt fordi Peters skal ha vært utro med «Frustrerte fruer»-skuespilleren Nicollette Sheridan (56), har Startsiden tidligere skrevet.

Les også: Shania Twains eksmann var utro – førte til partnerbytte

DEL

FØLG OSS