Slik er Gunilla Perssons drømmemann

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 18.02-2020
  • Oppdatert: 18.02-2020
Tirsdag sjekker Gunilla Persson inn på «Farmen kjendis»-gården. Foto: TV2

Den svenske Hollywoodfruen er aktuell i «Farmen kjendis», men håper også på å få sitt eget datingshow. Nå avslører hun til VG hvordan hennes drømmemann er. 

Gunilla Persson (61) ble kjent i Norge gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruer». Hun var gift med amerikanske Stephen Linville fra 1984 til 1990, men de siste årene har hun vært singel.

Tirsdag dukker hun opp i serien «Farmen kjendis», og i forbindelse med premieren fortalte hun til VG at hun gjerne også skulle hatt sitt eget datingprogram. Persson sier at drømmemannen hennes kan være alt mellom 30 og 100 år, men at hun har noen egenskaper hun ser etter.

Les også: Gaute Grøtta Grav slutter som «Farmen»-programleder

– Han må være stilig, koselig og snill. Og gjerne suksessfull, sier hun til VG.

Hun røper også at det var tidligere fiskeriminister Per Sandberg hun likte best blant de mannlige «Farmen»-deltakerne.

– Om jeg skal si at jeg ble forelsket, så må det ha vært i Per. Han var en mann som virkelig forsto meg, sier hun til avisen.

TV-profilen er kjent for å være en frittalende person, og har flere ganger fortalt åpenhjertig om kjærlighetslivet sitt.

I fjor fortalte hun til svenske Hänt at hun syntes man burde date flere på en gang for å finne den rette.

Les også: Dette gjorde de svenske Hollywood-fruene før

– Jeg synes ikke man bare skal date én mann. Man bør date flere om gangen, hvis det ikke er sånn at man blir veldig forelsket i en av dem. Hvis det blir sånn at man ikke engang kan snakke med andre, synes jeg at man skal si at nå er vi et par, vi er dødsforelsket og skal gifte oss, sa hun til nettsiden.

Persson er en av tolv som deltar i årets sesong av «Farmen kjendis». Blant de andre deltakerne er «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias, forretningsmann Tommy Sharif og tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Adrian Sellevoll. Sesong fire har premiere 18. februar.

DEL

FØLG OSS