Russisk missedronning giftet seg med malaysisk konge – så kom sjokket

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 21.02-2020
  • Oppdatert: 21.02-2020
Sultan Muhammad V i 2018. Foto: Mohd Rasfan/AFP

Oksana Voevodina var ikke den eneste modellen kongen var gift med.

Oksana Voevodina (27) giftet seg med Sultan Muhammad V (50) i en privat seremoni i Malaysia i juni, viser dokumenter Daily Mail har fått tilgang på.

På denne tiden var sultanen konge i Malaysia, men et år etter ekteskapet til den tidligere missedronningen ble offentliggjort, abdiserte han fra tronen.

Oksana vant «Frøken Moskva» i 2015. Nå hevder hun at de skilte seg fordi hun fant ut at han allerede var gift med en annen. 

Les også: Kongen av Thailand fratar elskerinnen kongelig tittel

/

Til den russiske radiokanalen Channel One forteller Voevodina at hun fikk vite om dette fordi kvinnen han allerede var gift med prøvde å få tak i sultanen.

– Mobilen hans ringte, og navnet «Bob» dukket opp. Jeg var sikker på at det var en amerikansk venn av han som ville gratulere oss med bryllupet. Jeg tok telefonen og hørte en hysterisk kvinnestemme skrike til meg: «Jeg er hans kone. Og ikke våg deg å ta telefonen til ektemannen min», sier hun til radiokanalen ifølge Daily Mail.

Når sultanen kom tilbake prøvde han å forklare den uheldige hendelsen.

– Han tok telefonen og gikk inn på et annet rom. Etter en stund kom han tilbake og fortalte meg at hans tidligere kone, som ikke visste hvem jeg var, hadde blitt sur. Han sa også at det er noen spørsmål rundt eiendommer de ikke har funnet ut av enda, sier Voevodina.

Les også: Omans nye sultan tatt i ed

Etter hvert ble situasjonen enda mer komplisert. I fjor sommer fikk Voevodina nemlig sønnen Ismail Leon, som hun hevder sultanen er far til. I tillegg har hun gitt russiske medier tilgang til private bilder fra forholdet sitt til sultanen. 

Sultan Muhammad V har selv nektet for at han er faren til barnet.

Den russiske 27-åringen skal ha sagt til sultanen at han gjerne må ta en DNA-test, og at sønnen er «prikk lik» den tidligere malaysiske kongen.

DEL

FØLG OSS