Tom Hanks er coronasmittet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.03-2020
  • Oppdatert: 12.03-2020
Tom Hanks og kona Rita Wilson på Oscar-utdelingen i februar. Foto: Jordan Strauss/AP

Både superstjernen og kona hans har testet positivt på viruset. Det forteller de selv på Instagram.

Den amerikanske skuespilleren Tom Hanks og kona Rita Wilson befinner seg i Australia, og kommer antageligvis ikke til å komme seg hjem med det første.

I et nytt innlegg på Instagram forteller Hanks at de begge har blitt smittet av coronaviruset.

– Hallo folk. Jeg og Rita er her nede i Australia. Vi følte oss litt trøtte, var litt forkjølet og hadde vondt i kroppen. Rita hadde noen frysninger som kom og gikk. Litt feber og. For å være påpasselige, noe som trengs i verden akkurat nå, ble vi testet for coronaviruset og testene var positive, skriver han.

Les også: Slik ser stjernene fra «Forrest Gump» ut nå

Videre sier han at han og kona kommer til å isolere seg for å beskytte seg selv og omverdenen.

– Helsemyndighetene har regler som må følges. Vi i Hanks-familien kommer til å bli testet, observert og isolert så lenge helsemyndighetene krever det. Det er vel ikke så mye annet å gjøre enn å ta en dag om gangen. Vi kommer til å holde dere oppdatert, skriver skuespilleren.

Under innlegget har både kjente og ukjente personer ønsket Hanks og kona god bedring. Én av følgerne hans siterer det kjente ordtaket fra «Forrest Gump», en av filmene Tom Hanks er mest kjent for: «Life is like a box of chocolates, you never know what you’re going to get».

(Saken fortsetter under)

Hanks er en av verdens mest anerkjente skuespillere, og har også spilt i filmer som «Den grønne mil» (1999) og «Cast Away» (2000).

Han og kona Rita Wilson er om dagen i byen Gold Coast i Queensland i Australia for å spille inn den nye filmen til Baz Luhrman om Elvis Presley. 

The Guardian skriver at skuespillerne på filmsettet har fått beskjed om å holde seg hjemme fra jobb fordi en av skuespillerne har blitt smittet av coronaviruset.

Les også: Tom Hanks ble nektet øl på fire barer

Filmproduksjonsselskapet Warner Bros sier i en uttalelse at de tar forholdsregler for alle som jobber med deres filmer verden over.

Videre skriver de at de samarbeider med australske helsemyndigheter for å få kontakt med personer som har vært i direkte kontakt med Hanks. 

DEL

FØLG OSS