Anna Anka gjenforent med datteren etter fem år

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 24.03-2020
  • Oppdatert: 24.03-2020
Anna Anka ble overlykkelig etter datteren gjenopptok kontakten. Foto: Erlend Aas / Scanpix

– Å høre henne si at hun elsker meg fikk meg til å gråte, jeg har ventet så lenge på å få høre det igjen, sier den svenske Hollywood-fruen.

Anna Anka (48) ble kjent i Norge gjennom serien «Svenske Hollywoodfruer» på TV3. Hun har datteren Ellie Yeager (17) fra ekteskapet med Louis Yeager og sønnen Ethan (14) fra ekteskapet med Paul Anka.

For noen år siden kom det frem at hun hadde mistet omsorgsretten for begge barna, og siden har hun vært åpen om hvor mye hun savner dem.

Les også: Dette gjorde de svenske Hollywood-fruene før

Nå ser det imidlertid lysere ut for Anna Anka. I et intervju med Hänt i helgen fortalte hun at datteren tok kontakt med henne i fjor og sa at hun ville ha et forhold til moren sin igjen. Ankas nye ektemann, David Johansson (28), skal også ha snakket med henne.

Mistet omsorgsretten for begge barna

– Hun ville ha en relasjon med meg og ikke bare sende meldinger. David og jeg ble så lykkelige. Ellie snakket med David også, de sendte bilder til hverandre og koste seg. Hun sa at hun gledet seg til å møte oss og spille tennis sammen, sier hun.

De siste årene har Ellie bodd hos faren Louis Yeager i Los Angeles. Begge de tidligere ekteskapene til Anka har skapt bitre rettsstrider, og i 2015 kom det frem at hun hadde mistet omsorgsretten for datteren Ellie.

To år senere mistet hun retten til å se sønnen Ethan. Begge eksmennene hennes har anklaget henne for å være uegnet som mor, men Anka mener at eksmennene har rottet seg mot henne.

Til Hänt sier Anka ble overlykkelig i fjor da hun fikk kontakt med datteren igjen.

– Å høre henne si at hun elsker meg fikk meg til å gråte, jeg har ventet så lenge på å få høre det igjen, sier hun til nettsiden.

Etter hun fikk kontakt med Ellie igjen, skal Anka ha kommentert noen av bildene til datteren på sosiale medier, men Ellie fjernet kommentarene fordi faren ikke skal ha likt at hun har kontakt med moren sin igjen. 

Hänt har sett meldingene det er snakk om, men Louis Yeager har så langt ikke kommentert Ankas påstander.

Giftet seg på nytt

– Det knuste hjertet mitt helt. Jeg kunne ikke skjønne at ikke faren hennes støttet hennes ønske om å ha meg i sitt liv igjen, sier Anka til Hänt.

Anka skilte seg fra eksmannen Paul Anka i 2010, og i fjor forlovet hun seg på nytt med svenske David Johansson.

Les også: Anna Anka måtte gi opp babydrømmen

I år fortalte hun til podkasten «Power Couples podden» at de nå er offisielt gift, men at de ikke har hatt noen seremoni enda. 

– Jeg har jo en plan om hvordan jeg vil at bryllupet skal være, og det er faktisk på en av de vakreste øyene i verden. Men det handler om at det bare er enkelte måneder man kan ha det der, sa hun i podkasten ifølge Hänt

DEL

FØLG OSS