Al Pacinos ekskjæreste avslører hvorfor de slo opp

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 25.03-2020
  • Oppdatert: 25.03-2020
Al Pacino sammen med ekskjæresten Meital Dohan på premieren til «The Irishman» i oktober 2019. Foto: Valerie Macon/AFP

Den israelske skuespilleren Meital Dohan (40) sier at den 39 år store aldersforskjellen ble litt i overkant. 

I februar kalte Dohan ekskjæresten Al Pacino (79) for «en eldre mann» og sa at han «ikke engang kjøpte blomster til henne». Nå sier hun til Daily Mail at kommentarene hennes kom litt feil ut.

– Jeg prøvde å forklare at vi virkelig prøvde å få forholdet til å fungere. Det var et fantastisk, generøst og vakkert forhold. Det som skjedde mellom oss er større enn materialistiske ting som blomster, sjokolade, diamanter eller biler, sier hun.

Den israelske skuespilleren møtte den legendariske «Gudfaren»-skuespilleren etter en filmpremiere i Hollywood for noen år siden.

Så begynte de og møtes oftere, og ifølge Dohan ble de fort forelsket.

Les også: Al Pacino måtte til psykolog etter innspillingen av «Gudfaren»

– Etter tredje gang vi hadde møttes visste jeg at vi var forelsket. Vi hadde vært ute og spist middag og ingen av oss var interesserte i maten fordi vi var så oppslukt av hverandre. Vi kunne ikke høre hverandre så godt heller, sier hun.

Etter hvert ble skuespillerne et par, men etter to år skjønte de at forholdet ikke kom til å fungere på lang sikt.

Dohan sier at det var fordi aldersforskjellen gjorde at de var på helt forskjellige stadier i livet.

– To år er lang tid, og jeg sa til han: «Vi elsker hverandre, men hvor går dette hen? Jeg vil virkelig ha barn». Det er vanskelig når noen er så mye eldre enn deg, for jeg vil ha en familie og han har allerede en familie, sier hun til Daily Mail.

Les også: De Niros Trump-angrep sensurert under prisutdeling

Al Pacino er en veldig privat person, og har aldri uttalt seg om forholdet til Dohan. Han har aldri vært gift, men har tre barn. 

Datteren Julie Marie (30) fikk han sammen med skuespillerlæreren Jan Tarrant, og tvillingene Anton (19) og Olivia (19) fikk han sammen med skuespilleren Beverly D’Angelo.

I fjor spilte Pacino i den kritikerroste Netflix-filmen «The Irishman» sammen med blant annet Robert De Niro. Se traileren til filmen her: 

DEL

FØLG OSS