Britney Spears hylles – oppfordrer til å spre rikdommen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.03-2020
  • Oppdatert: 27.03-2020
Britney Spears mener at rikdommen bør fordeles. Hun har så langt ikke sagt noe om hun da også mener sin egen rikdom. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Den amerikanske popstjernen er god for flere hundre millioner. Nå sier hun at rikdom bør fordeles. 

De siste ukene har mange kjendiser engasjert seg i kampen mot coronaviruset, men nå hylles Britney Spears (38) for sitt sosialistiske perspektiv.

Popstjernen har ikke pleid å legge ut politiske budskap på sosiale medier, men på tirsdag la hun ut en tekst på Instagram hvor hun oppfordrer følgerne sine til å streike, gi hverandre mat og dele sine økonomiske goder med andre.

Les også: Britney Spears: – Familien har mottatt dødstrusler

– Vi skal lære oss å støtte hverandre gjennom nettet. Vi skal gi hverandre mat, fordele rikdom og streike. Vi skal forstå vår egen verdi på stedene vi oppholder oss. Samhold kan føles gjennom veggene. Vi kan fortsatt være sammen, står det i teksten, som egentlig er skrevet av kunstneren Mimi Zhu.

Innlegget har allerede blitt likt av over 160.000 Instagram-brukere, og i kommentarfeltet hylles Britney som en «comrade», altså en som også er sosialist eller kommunist i likhet med følgerne som kommenterer.

(Saken fortsetter under)

Se dette innlegget på Instagram

Communion goes beyond walls 🌹🌹🌹

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

«Sosialistdronning», skriver en av følgerne hennes. «Dronningen av pop kommer til å overvinne kapitalismen», skriver en annen.

Ifølge Business Insider har Britney en formue på rundt 600 millioner kroner, men det er faren hennes som er hennes økonomiske verge. Popstjernen har så langt ikke sagt noe om hun har tenkt til å gi bort noe av sin egen rikdom.

I helgen la hun derimot ut en video der hun sa at hun gjerne ville hjelpe tre heldige fans med hverdagslige gjøremål nå i coronakrisen.

Les også: Britney Spears gir tidligere manager besøksforbud

– Verden går gjennom så tøffe tider nå, så søsteren min nominerte meg til å hjelpe folk, enten om det er med mat eller å kjøpe bleier til barnet ditt, så send meg melding og så hjelper jeg deg, sa hun i videoen.

Britney er ikke den eneste som prøver å hjelpe andre i disse krisetider. Forrige uke fortalte skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds at de skulle donere en million dollar til organisasjonene Feeding America og Food Banks Canada.

Kjente artister som Rihanna, Justin Bieber og Justin Timberlake har også donert flere millioner til forskjellige organisasjoner, ifølge The Hollywood Reporter.  

DEL

FØLG OSS