Nettliv

Nå viser Instagram når du sist var aktiv – slik kan du slå av innstillingen

Caroline Furu

  • Publisert: 23.01-2018
  • Oppdatert: 05.02-2018
 
 

Nylig lanserte Instagram en ny innstilling som avslører enda mer om deg. Se hvordan du kan slå av innstillingen her. 

Den nye innstillingen ble oppdaget forrige uke, og skal ha kommet til alle brukere med versjon 25 eller eldre av appen, ifølge The Sun. Det vil si at hvis du har oppdatert appen i år, har du den antageligvis.

Les også:7 skjulte iPhone-triks du kanskje ikke visste om

Innstillingen viser når du sist var aktiv under direktemeldingene på appen. Den er aktivert som standard, og står derfor som slått på uansett om du selv ikke har slått den på selv.

Skaper reaksjoner

Siden innstillingen ble lansert, har mange Twitter-brukere reagert på at Instagram nå avslører enda mer om privatlivene til brukerne sine. 

(Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingene)

Slik slår du av innstillingen

Når dette er sagt, er det heldigvis bare personene som følger deg og som du følger tilbake som kan se når du sist var aktiv.

Hvis du uansett vil slå av innstillingen, går du til profilen din, trykker på «innstillinger» (vises som et tannhjul på iPhone og som tre vertikale prikker på Android), og blar deg ned til «Vis aktivitetsstatus». Her kan du velge om du vil at andre skal se når du var aktiv sist eller ei. 

 
 

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!

Mer fra Nettliv

Nyhetsbrev