«Hereditary»: - Unngå denne dersom du noen gang vil sove igjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 09.02-2018
  • Oppdatert: 13.02-2018

En ny skrekkfilm beskrives som den skumleste på årevis. Se traileren her – hvis du tør!

Filmen hadde premiere under Sundance filmfestival i januar. Etter den ble vist under filmfestivalen, skrev nettsiden Thrillist at skrikene i kinosalen var nesten like skremmende som scenene på lerretet.

Les også: - Som i en skrekkfilm

Ifølge IMDb, handler filmen om familien Graham og bestemoren i familien, Ellen. Når Ellen dør, finner resten av familien ut av skremmende hemmeligheter om sitt opphav. Jo mer de finner ut, jo hardere prøver de å rømme fra sin grusomme skjebne.

(Artikkelen fortsetter under bildet) 

/

- Den mest sinnssyke skrekkfilmen på årevis

I hovedrollene er Toni Collette (kjent fra «Muriels bryllup» og «Den sjette sansen» og Gabriel Byrne (kjent fra «De mistenkte» og «Vikings») som ekteparet Graham.

Det er regissøren Ari Aster som har skrevet manuset og regissert filmen. Etter filmen ble vist på Sundance filmfestival i januar, høstet den strålende kritikk fra filmkritikerne.

Les også: Likte du «Making a Murderer»? Da bør du se disse!

USA Today beskrev skrekkfilmen som «den mest sinnssyke skrekkfilmen på årevis», og advarte mot at hvis man vil sove igjen, bør man holde seg unna.

The Verge omtaler filmen som «en helvetes intens opplevelse», og Variety sammenligner den med klassikere som «The Shining» og «Rosemary’s Baby». 

Sterke reaksjoner

Filmen har premiere i USA 8.juni, men har foreløpig ikke fått noen premieredato her til lands. 

Les også: Her er filmene som er nominert til Oscar 2018

Noen av de som var heldige å få se filmen under Sundance-festivalen, skrev om sine reaksjoner på filmen på Twitter. Se reaksjonene nedenfor. 

Likte du denne artikkelen? Få flere artikler med vårt ukentlige nyhetsbrev!

DEL

FØLG OSS