Mette-Marit svarer ikke Sjaman Durek

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 20.09-2019
  • Oppdatert: 21.09-2019

Sjaman Durek får aldri svar på kommentarene han legger igjen hos Mette-Marit på Instagram. I stedet endte han opp med ramsalt kritikk fra andre brukere.

I august skrev Startsiden saken om at Sjaman Durek (45) er i ferd med å bli husvarm i kongefamilien. Prinsesse Märtha Louises (48) kjæreste sendte mange meldinger til sin kronprinsesse«svigerinne» på bildedelingstjenesten Instagram.

- Savner deg. Glad i deg, skrev han under et bilde som Mette-Marit delte etter å ha vært på fjelltur.

Fortsetter tross ingen respons

Disse meldingene har Sjaman Durek fortsatt med. Nylig var Haakon (46) og Mette-Marit (46) på fylkestur i Oppland. Også her tok Sjaman Durek seg tid til å sende en melding:

-Elsker dette av dere begge. Savner dere. Klemmer fra London.

Men heller ikke her får Sjaman Durek noe respons. Verken Mette-Marit eller Haakon har kommentert hilsenen han la igjen, selv om Mette-Marit følger ham. 

/
Prinsesse Mrtha Louise og sjamanen Durek Verrett var gjester i God morgen Norge i dag. De ble intervjuet av programlederne Peter Bubresko og Vr Staude. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2

Les også: Celine Dion ble enke i 2016: - Jeg er ikke klar for å treffe en ny mann

I stedet endte Sjaman Durek i en heftig Instagram-krangel med flere som mener han utnytter sin rolle som Märthas kjæreste for å selge bøker.

Får kritikk

En Instagram-bruker kritiserer ham for å bruke de kongelige for å reklamere for boka si, og mener han drar kongefamilien inn i sine kontroversielle forretninger.

Les også: Demi Moore: – Ashton Kutcher var utro og presset meg til trekant-sex

Også norske kjendiskvinner reagerer på Sjaman Durek. Forfatter Alexia Bohwim (50), kjent for boken "Frognerfitter" går hardt ut:

- Han er en fake shaman som rike hvite kjerringer kaster seg over når de ikke kjøper dritt på Goop, skriver hun på Instagram.

alexia

Goop er skuespilleren Gwyneth Paltrows (46) livsstilsblogg. Hun er nær venn av Sjaman Durek og Märtha Louise.

Diskusjonen mellom Alexia Bohwim og Sjaman Durek ender i en hyggelig passiar der hun lover å lese boken hans, hvis Durek får Märtha Louise til å lese "Frognerfitter" høyt for ham. 

I kommentarfeltet hevder også Sjaman Durek at det dyreste han eier er datamaskinen sin og en Nintendo Switch-spillkonsol.

Les også: https://www.startsiden.no/nettliv/2019/09/18/195611417/george-michael-gjorde-samboeren-arvelos-na-bor-han-p-gaten

DEL

FØLG OSS