Sharon Stone: – Basic Instinct ville ikke blitt laget i dag

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 23.10-2019
  • Oppdatert: 23.10-2019

Hollywood-skuespilleren synes kultklassikeren «Basic Instinkt» er en gripende film, men tror ikke den kunne blitt laget i dag.

Sharon Stone (61) er en av de største kvinnelige i Hollywood gjennom tidene. I et nytt intervju med bladet Allure, snakker hun ut om filmen «Basic Instinct» som kanskje er hennes største rolle. I filmen spiller hun drapsmidtenkt, hvor det oppstår en voldsom seksuell stemning mellom hennes rolle, og drapsetterforskeren spilt av Michael Douglas (75).

Les også: Dronning Elizabeth ser etter ny butler – tilbyr minimal lønn

Filmen vakte mye oppstyr da den kom i 1992 på grunn av volden og de seksuelle skildringene i filmen. Likevel tror 61-åringen at filmen ikke kunne ha vært laget i dag.

– Jeg tror at «Basic Instinct» kom på rett tid i historien. Den fanget frykten, tvilen og øyeblikket hvor kvinner fikk mer makt. Jeg synes fremdeles det er en gripende film, men kunne den ha vært laget i dag? Jeg tviler på at den ville vært like sensasjonspreget i dag som da den kom, forteller Sharon Stone til bladet Allure.

Vakrere med alderen

I alle har har Sharon Stone vært ansett som en av filmbransjens største sex-symboler. I dag er hun langt mer fornøyd med eget utseende enn hun var da hun var yngre, men det har vært en prosess for henne å komme dit.

Les også: Dette gjør datteren til Jahn Teigen og Anita Skorgan nå

– Jeg begynte å forstå at jeg ville bli mer som en europeisk kvinne som blir vakrere med alderen. Kvinner er vakrere enn ungpiker fordi man ser at de vet noe, forteller hun i samme intervju.

Føler seg ensom

Men kjendislivet har hatt sin pris for Sharon Stone. Hvis hun fikk leve livet sitt på nytt, skulle hun ønske at noen forelsket seg i henne da hun var i 40-årene. Livet som Hollywood-stjerne er ganske ensomt, i følge skuespilleren.

– Jeg savner at folk inviterer meg over på middag, og vil finne på vanlige ting med meg. De aller fleste kjente mennesker tilbringerfryktelig mye tid alene, sier hun i intervjuet med Allure.

Les også: Dette driver Hugh Hefners enke med nå

DEL

FØLG OSS