Durek: – Jeg ba Märtha kontakte prins Harry og Meghan

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 28.11-2019
  • Oppdatert: 28.11-2019
Durek Verrett (t.v) ville spørre prins Harry og hertuginne Meghan om råd.Foto: Daryl Henderson/NTB Scanpix, Michele Spatari/AFP

Durek Verrett ville ha råd fra noen som visste hvordan det var å takle mediekjøret. 

Det har stormet rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett siden de offentliggjorde forholdet sitt i mai.

I et nytt intervju med britiske Tatler avslører Durek at han ville at Märtha skulle kontakte prins Harry og hertuginne Meghan for å få noen råd om hvordan man takler den nye hverdagen.

Les også: Meghan og Harry hinter om flytteplaner til Sør-Afrika

– Jeg ba Märtha om å kontakte dem, så vi kan ha en «familie-pow wow», ettersom de er søskenbarn, sier Verrett til Tatler.

Pow-wow er ifølge Wikipedia «en sosial samling som holdes av mange forskjellige indianersamfunn». Hertuginne Meghan har også fått føle på hvordan det er og plutselig bli en av verdens mest omtalte personer.

Emosjonell Meghan

Fra utsiden kan det se ut som hun har glidd rett inn i rollen som hertuginne, men Meghan har flere ganger innrømmet at alt presset er vanskelig å takle.

I et intervju med ITV i oktober fortalte hun at det hadde vært tøft å stå i mediekjøret, spesielt som nybakt mor. Hun takket også journalist Tom Brady for at han spurte om hun hadde det bra.

– Det er ikke så mange som har spurt meg om jeg har det bra. Det er en veldig ekte ting å gå gjennom bak kulissene, sa hun.

Intervjuet med Meghan skal ha vært grunnen til at Durek fikk lyst til å møte Meghan og Harry. 

– Har hatt kanskje syv sammenbrudd

Til Tatler forteller han har gått på mange smeller siden han ble sammen med Märtha Louise.

– Det som er fascinerende, er at jeg har hatt kanskje syv sammenbrudd, og så har jeg lært veldig fort av kongefamilien at dette er et lynkurs og man må lære seg hvordan man takler det, sier han.

Les også: – Jeg var Farao og hun var min dronning

Durek har vekket spesielt mange reaksjoner for sin bok «Spirit Hacking» de siste månedene. Forlaget Cappelen Damm skulle egentlig gi ut boken i slutten av oktober, men så ble utgivelsen stoppet. Etter hvert kom det imidlertid frem at forlaget Lille Måne skal gi ut boken istedenfor. 

DEL

FØLG OSS