Dr. Phils bisarre luksusvilla vekker oppsikt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.01-2020
  • Oppdatert: 06.01-2020
Dr. Phil McGraw og kona Robin, som han giftet seg med i 1976. Foto: Jeff Zelevansky/Reuters

Den populære TV-psykologen har lagt ut sin enorme bolig for salg. Den inneholder blant annet en våpenvegg og en trapp som er laget av «slanger» i metall.

Phillip McGraw (69) er best kjent for TV-serien «Dr.Phil», hvor han gir brutalt ærlige råd til mennesker som trenger hjelp.

Den berømte TV-psykologen har tjent seg søkkrik på sitt eget TV-program, og nå har han lagt ut sin enorme villa for salg.

Den har en prislapp på 50 millioner, og etter den ble lagt ut for salg, har bildene av det noe spesielle interiøret i boligen gått viralt på Twitter.

Les også: Ricki Lake: – Har lidd i stillhet i 30 år

Villaen består blant annet av en vegg full av automatrifler, en trapp som er laget av «slanger» i metall og en barkrok i metalliske farger.

På eiendomsmeglerens nettside blir villaen beskrevet som «eklektisk», noe flere av Twitter-brukerne mener er en underdrivelse. 

(Saken fortsetter under)

McGraw skal ha kjøpt boligen i 2007, men de siste årene har det vært sønnen Jordan McGraw som har bodd der.

Til tross for at Dr.Phil har gjort stor suksess på TV-skjermen, har han også blitt sterkt kritisert opp gjennom årene.

I 2008 besøkte han Britney Spears på sykehuset i Los Angeles mens hun var psykisk syk. Han fortalte offentlig om sitt møte med popstjernen, noe han senere fikk refs for.

Les også: Oprah og prins Harry lager TV-serie

Noen uker senere, sa TV-psykologen at han ikke så noe galt i å besøke Britney på sykehuset, men at han angret på at han hadde snakket ut om hennes tilstand til offentligheten.

– Jeg tror definitivt ikke jeg ville gitt noen uttalelse om det hvis det skjedde om igjen, sa han til USA Today.

DEL

FØLG OSS