Hertuginne Meghans far: – Jeg bør bli belønnet for alt jeg har vært gjennom

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 23.01-2020
  • Oppdatert: 23.01-2020

Thomas Markle (75) tar et oppgjør med datteren og svigersønnen i en ny dokumentar. 

Forholdet mellom hertuginne Meghan og faren hennes begynte virkelig å skjære seg da det kom frem at han hadde fått paparazzi-fotografer til å ta bilder som skulle sette ham i et bedre lys.

Siden det skal de ikke ha hatt direkte kontakt, og Thomas Markle har heller ikke fått møtt barnebarnet sitt Archie.

Dette har gjort at han føler seg utfryst, og i en ny dokumentar på britiske Channel 5, forteller han akkurat hva han mener om det kongelige paret nå.

Se traileren til dokumentaren øverst!

Les også: Thomas Markle avslører hvorfor han lekket privat brev

– Jeg bryr meg ikke lenger. Nå har det kommet til et punkt hvor de skylder meg en tjeneste. Kongefamilien skylder meg en tjeneste. Harry skylder meg, Meghan skylder meg. Jeg bør bli belønnet for det jeg har vært gjennom, slår han fast i dokumentaren ifølge Daily Mail, og legger til:

– Datteren min sa at hun skulle ta vare på meg når jeg blir eldre. Jeg er eldre nå, og nå er det på tide å ta vare på faren sin.

Thomas Markle fikk ikke kommet iMeghan og Harrys bryllup i 2018 fordi han skal ha fått et hjerteinfarkt. Han sa også at en av grunnene var at han ikke «ville gjøre datteren og kongefamilien flau».

Nå har konflikten mellom Markle og datteren gått så langt at han tror ikke han kommer til å møte henne noen gang igjen.

Les også: Hertuginne Meghans bror: – Jeg har nådd bunnen

– Jeg tror ikke de er glade for å se meg eller vil snakke med meg. Den siste gangen de kommer til å se meg, kan være når jeg blir begravet, sier han i dokumentaren ifølge Daily Mail.

Det kan imidlertid hende de ses om ikke så lenge. Meghan og Harry saksøkte nemlig Mail on Sunday i fjor høst, etter at de publiserte et privat brev Meghan sendte til faren.

Hvis saken blir tatt til retten, kan Thomas Markle bli innkalt som vitne, ifølge Sky News.

DEL

FØLG OSS