Agnes Kittelsen åpner opp om ekteskapet med Lars Winnerbäck

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 24.01-2020
  • Oppdatert: 24.01-2020
I 2017 feiret Winnerbäck 20 år som artist med filmen Winnerbäck - et slags liv. Her var han på førpremieren med kona Agnes i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Den norske «Exit»-stjernen er gift med en av Sveriges mest populære musikere.

Avstandsforhold kan være vanskelig, men par som Agnes Kittelsen (39) og Lars Winnerbäck (44) viser at det kan fungere.

De giftet seg i 2016, men fortsatt bor Winnerbäck i Stockholm og Kittelsen i Oslo. I en episode av Guri Solbergs podkast «Bra Damer» forteller hun at dette er fordi både hun og ektemannen har barn fra tidligere av.

– Alternativet var jo at jeg og mannen min ikke skulle være sammen, og det opplevde vi som et dårlig alternativ. Også har vi to barn, og de barna har andre foreldre - som ikke har tatt valget om at vi skal være sammen, på en måte, sier hun.

Les også: NRK-serie provoserer: – Sjokkerende og viktig

Agnes Kittelsen er en av Norges mest profilerte skuespillere, og har blant annet spilt i filmer som «Kon-Tiki» og «Max Manus».

I fjor imponerte hun også i rollen som trofékona Hermine i serien «Exit». Winnerbäck debuterte som soloartist i 1992, og har siden seilet opp som en av Sveriges mest populære musikere.

I podkasten innrømmer hun at det noen ganger har vært litt vanskelig å være sammen med en mann som har så mange kvinnelige fans.

– Jeg er litt stolt, og litt «ouæ», det er jo veldig mye damer, da. Jeg blir ikke urolig, men jeg blir litt sjalu, kanskje, sier hun.

Les også: Agnes Kittelsens mann fortviler over navneregistrering

Kittelsen forteller at hun har merket flere utfordringer ved å ha avstandsforhold. I starten følte hun at hun var litt «på hans banehalvdel» når hun var i Stockholm, og var redd for at han ikke skulle ha det bra når han var i Oslo.

– Nå velger jeg å se på det som en tilgang istedenfor, at jeg har to byer å spille på. Og det er to fine byer som jeg er glad i av forskjellige grunner. Noen ganger kan jeg tenke at jeg er litt lei av Oslo, men da tenker jeg at «jaja, snart skal jeg til Stockholm», sier hun.

Winnerbäck snakker sjelden om privatlivet sitt til pressen, men i 2015 sa han til Expressen at det var «fantastisk» å ha funnet kjærligheten igjen.

– Når man har opplevd at et forhold ikke fungerer, kan man ha lett for å tro at det er sånn det skal være. Det er overraskende at det funker så bra. Det er kanskje det jeg har å si om det, sa Winnerbäck. 

Få flere artikler om kjendiser og underholdning med vårt nyhetsbrev!

DEL

FØLG OSS