Meghan og Harry trekker seg tilbake: Slik kan livene deres bli nå

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 16.03-2020
  • Oppdatert: 16.03-2020
Harry og Meghan på sitt siste kongelige oppdrag i Westminister Abbey på mandag. Foto: Henry Nicholls/Reuters

Forrige uke tok Meghan og Harry farvel med sine kongelige plikter. Nå kan de velge og vrake i millionavtaler med noen av verdens mest populære merkevarer. 

I januar sendte Meghan (38) og Harry (35) sjokkbølger gjennom Storbritannia da de kunngjorde at de trekker seg tilbake fra fremste rekke i det britiske kongehuset.

Mandag forrige uke var de på en gudstjeneste i forbindelse med Samveldets dag sammen med resten av kongefamilien i Westminister Abbey.

Dette var deres siste offisielle oppdrag som fremtredende medlemmer av den britiske kongefamilien, og fremover kommer de ikke til å motta kongelig apanasje. Men Meghan og Harry kommer antageligvis ikke til å måtte leve på nudler av den grunn.

Les også:  – Dronningen har straffet Meghan og Harry hardt

Harry og Meghan er et av verdens mest ettertraktede par, og kommer til å kunne velge og vrake i jobbtilbud fra kjente merkevarer som Google og Apple.

PR-eksperter Daily Mail har snakket med anslår at de kan håve inn flere hundre tusener bare på å møte opp på et arrangement.

– Det finnes ingen grenser for dem

Ronn Torossian, administrerende direktør i PR-byrået 5W Public Relations, sier til avisen at Meghan og Harry har uendelige muligheter.

– Enten om det gjelder offentlige opptredener, partneravtaler eller andre oppdrag kan de tjene millioner eller milliarder på å fremme merkevarer. Det finnes ingen grenser for dem, sier han.

I januar avslørte The Times at Meghan allerede har signert en avtale med Disney om at hun skal ha stemmen til en av karakterene i en kommende film. Inntektene skal gå til organisasjonen Elephants Without Borders.

Les også: Hertuginne Meghans far langer ut mot datteren og prins Harry

/

Etter sitt siste offentlige oppdrag på mandag skal Meghan ha dratt tilbake til Canada for å være med sønnen Archie, mens Harry ble igjen i Storbritannia.

Ifølge Daily Mail bor Meghan og Archie nå i villaen på Vancouver Island i Canada

hvor hun og Harry feiret jul, men de skal også ha vurdert å leie et hus i California i nærheten av moren til Meghan.

Litt av grunnen til at hertugparet trakk seg tilbake fra det kongelige livet var at de ville leve et mer fredelig liv, og det får de i hvert fall i villaen på Vancouver Island.

Mektig vennekrets

Den ligger i naturskjønne omgivelser rett ved sjøen, og ifølge en kilde som står paret nært, passer det dem perfekt.

– De nyter å leve et stille og fredelig liv. De går på lange turer i skogen, de driver med yoga og Meghan lager mat. De er veldig hjemmekjære av seg og elsker å være sammen med Archie og hundene, sier kilden til People.

I tillegg til lukrative jobbtilbud og en unik merkevareposisjon har Meghan og Harry også mange mektige venner som kommer til å støtte dem.

Les også: Dette tjente Meghan før hun ble kongelig

I fjor kom det frem at prins Harry har samarbeidet med Oprah Winfrey om en serie om mental helse som blir sendt på TV til våren. De er også venner med George og Amal Clooney, Elton John og Ellen DeGeneres.

– Det er full rulle for dem nå. De har veldig mye på gang i 2020, så det kommer til å bli spennende å se, sier en annen venn av paret til People

Se video: Harry og Meghan fikk oppfylt ønsket om mer frihet

DEL

FØLG OSS