Hertuginne Meghan gjør comeback i filmbransjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.03-2020
  • Oppdatert: 27.03-2020

Det gikk lenge rykter om at den tidligere skuespilleren hadde inngått et samarbeid med Disney. Nå bekrefter filmselskapet spekulasjonene. 

På sosiale medier skriver strømmetjenesten Disney Plus at de skal lansere to nye naturdokumentarer 3.april, bare noen dager etter hertuginne Meghan og prins Harry offisielt trekker seg tilbake fra sine kongelige plikter.

I én av dokumentarene, «Elephants», skal Meghan ha fortellerstemmen, som det også går frem av filmtraileren i videovinduet over.

Les også: Programleder raser mot Harry og Meghan

– To nye filmer, to uforglemmelige reiser. Fra 3.april kan du strømme Disney Natures «Elephant», fortalt av hertuginne Meghan og Disney Natures «Dolphin Reef» fortalt av Natalie Portman, skriver strømmetjenesten på Instagram.

Samarbeidet kommer ikke som en overraskelse for de som har fulgt med på hertugparet de siste månedene.

I fjor sommer var Meghan og Harry på verdenspremieren til nyinnspillingen av «Løvenes konge» og i et videoklipp fra premieren kunne man så vidt høre at Harry la inn et godt ord om kona til Disney-sjefen Bob Iger.

– Du vet at hun gjør voiceover-jobber, spurte prins Harry.

– Gjør hun? spurte Iger.

– Du virker overrasket, men ja, hun er veldig interessert, sa Harry den gang.

Ifølge Hello Magazine begynte stemmeopptakene bare noen måneder senere. Dyrevern er en sak både Harry og Meghan brenner for, og de har vist spesielt mye engasjement for elefanter.

Les også: Dette tjente Meghan før hun ble kongelig

I 2017 dro de til Botswana for å samarbeide med organisasjonen Elephants Without Borders. Der hjalp de blant annet til med å sette krager på elefantene som skal beskytte dem mot krypskytting.

Inntektene Meghan får fra jobben i filmen «Elephants» skal gå til den samme organisasjonen.

Før Meghan forlovet seg med prins Harry var hun skuespiller i Netflix-serien «Suits», og det kan nå se ut som hun kommer til å prøve seg som skuespiller igjen. 

Samarbeidet med Disney er hennes første oppdrag siden hun og Harry kunngjorde at de trekker seg tilbake fra fremste rekke i det britiske kongehuset. 

DEL

FØLG OSS