Nå blir det prinsessebryllup i England

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 07.02-2020
  • Oppdatert: 07.02-2020

Prinsesse Beatrice har fått utsatt bryllupet sitt flere ganger på grunn Prins Andrews innblanding i Jeffrey Epstein-skandalen. Nå kan hun endelig slippe jubelen løs.

Endelig kom beskjeden som prinsesse. Beatrice (31) har ventet på. Endelig kan hun og den italienske forloveden Edo Mapelli Mozzi (36) smis i Hymens lenker!

Slottet har nå bekreftet bryllupsdatoen: 29. mai i år gir Beatrice og Edo hverandre sitt ja i det kongelige kapellet i St. James Palace.

Beatrice er den eldste datteren til prins Andrew og Sara Ferguson. Det er dronning Elizabeth (93) som står for bryllupsfesten i hagen på Buckingham Palace. Paret forlovet seg i september i år, og har måttet vente for å få gifte seg. 

Les også: Butleren avslører: Dronning Elizabeth ble satt ut av prins Harrys utspekulerte rampestreker

Grunnen er Prins Andrews innblanding i Jefferey Epstein-skandalen. Startsiden har tidligere omtalt at prinsessen var rasende for at farens innblanding stakk kjepper i hjulene for bryllupsplanene.

The Sun skriver at dronningen ser på bryllupet som en fin anledning for at familien skal fremstå i en samlet front som får hele familien sammen igjen, og at det er grunnen til at hun får holde hagebryllup i Buckingham Palace.

Les også: Prins William får ny tittel av dronningen

I pressemeldingen som ble sendt ut fortalte prinsesse Beatrice og Edoardo Mozzi at de er overlykkelige over å kunne kunngjøre sin forlovelse.

«Vi er begge så spente på å starte dette eventyret sammen, og kan ikke vente til å begynne livet som et ektepar. Vi har så mange like interesser og verdier, og vet at dette kommer til å være et godt grunnlag for årene som kommer», uttalte de.

Her til lands er det kanskje moren til Beatrice, Sarah Ferguson, som er mest kjent. Hun var i en periode sammen med den norske frossenmatkongen Geir Frantzen. Ferguson har også blitt kjent for skandalene som skjedde mens hun var gift med prins Andrew.

Les også: Prins Andrew kan miste politibeskyttelse etter Epstein-skandalen

DEL

FØLG OSS