Sylvester Stallone: Blir dominert av kona og døtrene på hjemmebane

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 26.09-2019
  • Oppdatert: 26.09-2019
Valerie MaconAFP

På hjemmebane er det kona og døtrene som er tøffe med skuespilleren. Nå jobber han med en ny Rocky-film!

Skuespiller Sylvester Stallone (72) har hatt enorm suksess som skuespiller, manusforfatter og regissør. Han har selv skrevet manuset til sine mest ikoniske filmserier: Rambo og Rocky.

Les også: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas: Dette falt de for ved hverandre

Nå er 72-åringen igjen aktuell på kinolerretet med «Rambo - Last blood» og kan ta seg en velfortjent pause hjemme i Los Angeles sammen med kona Jennifer Flavin (51) og de tre døtrene Sophia. (23), Sistine (21) og Scarlet (17).

Dominert på hjemmebane

På hjemmebane er Sylvester Stallone en helt annen enn hvem han er på film. Hjemme er det kona og døtrene som er «tøffingene». I følge et intervju han gav til The Express, så har de han rundt lillefingeren, og dominerer ham for alt det er verdt.

Les også: Jahn Teigen: – Jeg gikk rett i kjelleren

– Hvis de hadde hatt mer muskler hadde jeg vært i trøbbel, fleiper han i intervjuet - og fortsetter:

– Jeg taper hver eneste diskusjon. Bor man med fire kvinner, taper man hver gang, men det er jeg blitt vant til. Jeg er alltid den tapende part, og det er en rolle jeg er blitt god på, sier han til britiske Express.

Døtrenes beilere

Men er det en ting som får frem machomannen i Stallone, så er det når døtrene får beilere på besøk.

Les også: Melania Trump provoserer igjen

– Det er ikke med vilje, men når du har døtre så er det en form for midlertidig sinnsykdom. Når en gutt kommer inn døra, så er jeg ikke meg selv lenger, sier han med et smil The Express.

Noe av det morsomste han vet, er å sette et realt støkk i de unge beilerne. Jeg pleier å gjøre noe, jeg kaller for «knusende håndtrykk-testen». Jeg har sterke hender siden jeg har trent de så mye, og når beilerne kommer klemmer jeg skikkelig til!

– Ansiktet deres forandrer farge fordi de vil fremstå som alfahanner. Det er et håndtrykk de aldri glemmer, sier han i samme intervju.

Jobber med ny Rocky-film

Nylig avslørte skuespilleren at han jobber med å lage nok en Rocky-film - den syvende i rekken. Til bladet Variety letter han på sløret om historien til filmen: 

– Rocky møter en ung, sint personer som blir sittende fast i dette landet når han besøker søsteren sin. Rocky tar gutten inn i livet sitt, og utrolige eventyr begynner hvor de til slutt ender sør for den amerikanske grensen. Det betimelig, sier han i Variety.

Les også: Gwyneth Paltrows nakenbilde får nettet til å koke

Filmen får et politisk bakteppe, og innvandringsspørsmålet vil bli belyst i filmen, ifølge Stallone:

– Innvandring blir et tema, og er veldig aktuelt akkurat nå. Hva gjør du hvis du møter en på gata som er hjemløs og sliter? Ber de dem komme seg vekk, eller tar du personen inn? Tar du personen inn er du trøbbel, utdyper 72-åringen i samme intervju.

Les også: John Travolta har klippet av seg den ikoniske manken

DEL

FØLG OSS